Ruvetaanko kirjeenvaihtoon? Tilaa Alvarin uutiset

Samalla kuulet myös tapahtumista, joissa Alvar on mukana. Tai muusta ajankohtaisesta. Postia tulee harvakseltaan vaalien välissä, ei mitenkään liikaa eikä kellon tarkkuudella. 

Alvar Euron logo

Osoitteet eivät päädy mihinkään muuhun käyttöön eikä niitä luovuteta kenellekään muulle. Ja tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa eikä siitä kukaan pahastu. Jokaisen sähköpostin lopussa on linkki, jolla pääset pois listalta ja tietoja käytetään ainoastaan sähköpostin lähettämiseen Alvarilta sinulle. Kaikki henkilötiedot siirtyvät SSL-suojatusti ja ne on tallennettu Mailchimpin tietoturvalliseen palveluun. Tilaamalla sähköpostin ja hyväksymällä nämä ehdot ruksimalla alla olevan ruudun tallennetaan tietosi sähköpostilistalle. Tästä voit lukea Alvarin tietosuojaselosteesta.
 
* pakollinen tieto

Alvar Euro käyttää antamiasi tietoja lähettääkseen sähköpostilla sinulle silloin tällöin tietoa kuulumisistaan tai ajankohtaisista asioista. Tietoja ei luovuteta millekään muulle taholle. Ruksi tähän alle vielä lupasi. Saat sen lisäksi vielä erikseen sähköpostiin varmistusviestin, jonka pyydän hyväksymään.

Email Marketing Powered by Mailchimp